کاشت ابرو

به خاطر نقش غیرقابل انکار ابرو‌ها در حالت‌دهی به چشم‌ها و زیبایی کلی صورت، همواره داشتن ابروهای پر و خوش‌حالت در دنیای ترفندهای زیبایی ادامه دارد و برای بسیاری از افراد، یک عنصر ضروری از روتین آرایش روزانه به شمار می‌رود. با توجه به این که همه افراد به طور طبیعی دارای ابروهای بی‌نقص و متقارن نیستند، کاشت ابرو یکی از طبیعی‌ترین و بهترین راه‌های رسیدن به ابروهای زیبا است. در واقع ریزش غیر منتظره، روند طبیعی پیری یا شرایط پزشکی و بیماری، همگی می‌توانند منجر به نازک شدن یا خالی شدن ابروها شوند و افراد را به این نتیجه برسانند که به دنبال راه‌حل‌هایی برای بهبود زیبایی چهره خود باشند. اینجا است که پای کاشت ابرو به میان می‌آید.

یک روش زیبایی که به‌ عنوان راه حلی متحول ‌کننده برای نگرانی‌های مربوط به ابرو، محبوبیت پیدا کرده است. این مطلب از کلینیک زیبایی رویش به آنچه در پروسه کاشت ابرو می‌گذرد و نتایج قابل توجهی که از آن به دست می‌آید، می‌پردازد. چه از علاقه‌مندان به روش‌های زیبایی باشید و چه خواهان رفع نقص ابروها، درک معجزه کاشت ابرو می‌تواند مسیری را برای رسیدن به ابروی رویایی شما باز کند.

روش های کاشت ابرو

انواع روش‌های کاشت ابرو
استخراج واحد فولیکولی (FUE) پیوند واحد فولیکولی (FUT)
کاشت مستقیم ابرو (DHI) کاشت ابرو به روش SUT
کاشت ابرو به روش میکروگرافت کاشت ابرو روی تاتو

کاشت ابرو را می‌توان با چند روش مختلف انجام داد که شامل استخراج واحد فولیکولی (FUE)، پیوند واحد فولیکولی(FUT)  و کاشت مستقیم مو (DHI) هستند.

مراحل کاشت ابرو

پروسه کاشت ابروی حرفه‌ای بی‌شک با مشاوره یک جراح یا متخصص پوست واجد شرایط آغاز می‌شود. در طول این جلسه، شما اهداف خود را مورد بحث قرار می‌دهید، از انواع روش‌های کاشت آگاه می‌شوید و با در نظر گرفتن هزینه، عوارض و مجموع عوامل تأثیرگذار در تصمیم‌گیری شما، یک برنامه درمانی شخصی دریافت می‌کنید. به طور کلی، برای کاشت ابرو دوره‌های زیر را پشت سر خواهید گذاشت:

 

  • استخراج مو: فولیکول‌های مو معمولاً از پشت پوست سر برداشت می‌شوند. دلیل انتخاب این ناحیه این است که موهای آن از نظر بافت و الگوی رشد شبیه به موهای ابرو هستند. بسته به تکنیک مورد استفاده، فرآیند استخراج ممکن است شامل فولیکول‌های تکی مو یا نوارهای کوچکی از پوست حاوی مو باشد.
  • کاشت: در مرحله بعد، فولیکول‌های مو استخراج شده با دقت به ناحیه ابرو پیوند زده می‌شوند. پزشک متخصص در قرار دادن گرافت‌ها دقت زیادی به خرج می‌دهد تا نتیجه‌ای طبیعی و زیبا حاصل شود. زاویه، جهت و تراکم موهای کاشته شده از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
  • دوره نقاهت: بیماران ممکن است در روزهای بعد از عمل با کمی تورم، قرمزی و دلمه روبه‌رو شوند. با این حال، این عوارض به طور معمول در عرض یک یا دو هفته فروکش می‌کنند و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد. فراموش نکنید که پایبند بودن به توصیه‌های پزشک در دوران نقاهت، روی نتیجه نهایی بسیار تأثیرگذار است.
  • نتیجه نهایی: آشکار شدن نتایج نهایی کاشت ابرو ممکن است چندین ماه طول بکشد. همان‌طور که موهای کاشته شده به تدریج رشد می‌کنند و بالغ می‌شوند، از تغییر شکل تدریجی ابروهای خود لذت خواهید برد. در نتیجه بلافاصله پس از عمل، منتظر نتیجه نباشید و چند ماهی صبوری کنید.

مزایای کاشت ابرو

مزایای کاشت ابرو
✅نگهداری آسان ✅راه‌حلی دائمی
✅رشد طبیعی پس از کاشت ✅نتایج قابل تنظیم
✅دوره نقاهت کوتاه مدت ✅افزایش اعتماد به نفس

کاشت ابرو برای افرادی که به دنبال بهبود وضعیت ظاهری و رفع نگرانی‌های مربوط به ابرو هستند، چندین مزیت قابل توجه به همراه دارد. در ادامه، به مزایای کاشت ابرو می‌پردازیم:

  1. جلوه طبیعی: کاشت ابرو توسط موهای سر خود شما صورت می‌گیرد؛ بنابراین، از تطابق طبیعی از نظر بافت، رنگ و الگوی رشد اطمینان داشته باشید. در مقایسه با روش‌های دیگر نظیر تتو، فیبروز و میکروبلیدینگ، کاشت ابرو بسیار طبیعی‌تر و سازگارتر است.
  1. راه حل دائمی: بر خلاف تکنیک‌های موقت مانند آرایش یا میکروبلیدینگ، کاشت ابرو یک راه حل طولانی ‌مدت و اغلب دائمی برای اصلاح ظاهر ابروها به حساب می‌آید. هنگامی که فولیکول‌های موی پیوندی ریشه‌های خود را مستحکم می‌کنند، مانند ابروهای طبیعی به رشد خود ادامه می‌دهند.
  1. نتایج قابل تنظیم: این روش به شما اجازه می‌دهد که به طور دقیق شکل، ضخامت و تراکم ابرو را شخصی‌سازی کنید و به همان ظاهر مدنظر خود برسید. جراح شما برای ایجاد یک طرح ابروی طبیعی و جذاب، با شما همکاری خواهد کرد و از نظرات شما استقبال می‌کند.
  1. افزایش اعتماد به نفس: برای افرادی که به دلیل ریزش بیش از حد، ژنتیک یا شرایط پزشکی با ابروهای کم‌پشت یا نامنظم دست و پنجه نرم می‌کنند، کاشت ابرو می‌تواند به طور قابل توجهی میزان رضایت از ظاهر و اعتماد به نفس را افزایش دهد.
  1. حداقل دوره نقاهت: با این که ممکن است مقداری تورم و قرمزی اولیه وجود داشته باشد، اما زمان بهبودی برای کاشت ابرو نسبتاً کوتاه است. بیشتر افراد می‌توانند در عرض یک یا دو هفته فعالیت‌های روزانه خود را از سر بگیرند و نتایج نهایی را به تدریج در طول زمان مشاهده کنند.
  1. نگهداری آسان: ابروهای کاشته شده به حداقل نگهداری نیاز دارند و اغلب فقط برای حفظ شکل دلخواه، باید به طور منظم کوتاه شوند. این موضوع برای آرایش روزانه یا تاچ آپ میکروبلیدینگ صدق نمی‌کند.
  1. رشد طبیعی: تارهای کاشته شده مانند تارهای معمولی ابرو به رشد خود ادامه می‌دهند؛ بنابراین، می‌توانید آن‌ها را مانند ابروهای طبیعی خود اصلاح کنید و حالت دهید.
  1. فاقد واکنش آلرژیک: از آنجایی که کاشت ابرو با موهای خود فرد انجام می‌شود، هیچ خطری در رابطه با واکنش‌های آلرژیک یا عوارض جانبی نامطلوب ناشی از محصولات آرایشی یا مواد شیمیایی وجود ندارد.
  1. تأثیر بر حالت چهره: ابروهای یکدست و متعادل می‌توانند تقارن و هماهنگی کلی صورت را افزایش دهند و ظاهری زیباتر را به همراه داشته باشند.

فرم دریافت خدمات

کلینیک تخصصی رویش

کاشت ابرویی که توسط جراحان کارآزموده در مرکزی مجهز و معتبر انجام می‌شود، عموماً بی‌خطر است و عوارض جانبی قابل توجهی به همراه ندارد. ممکن است در روزهای نخست با تورم موقت، کبودی، قرمزی و خارش روبه‌رو شوید که معمولاً در عرض چند هفته از بین می‌روند. در صورتی که به توصیه‌های پزشکی یا نکات بهداشتی در دوره نقاهت کاشت ابرو کم توجهی شود، ممکن است مشکلاتی مانند عفونت، زخم عمیق، موهای زیر پوستی، ریزش سکه‌ای و رشد ناهموار تارها گریبان‌گیر افراد شود. البته هر یک از این موارد قابل رسیدگی خواهند بود. انتخاب یک جراح با تجربه برای به حداقل رساندن عوارض بسیار مهم است و پیروی مجدانه از دستورالعمل‌های بعد از عمل، از انجام یک کاشت موفق و ایمن اطمینان حاصل می‌کند.

دلایل ریزش ابرو

ریزش ابرو عوامل مختلفی دارد که در این بخش آن‌ها را بررسی خواهیم کرد. یکی از درمان‌های ریزش ابرو، کاشت ابرو است. ولی شما باید از علت ریزش ابرو مطلع باشید تا بتوانید جلوی آن را بگیرید. دلایل ریزش ابرو ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • بالا رفتن سن
  • بیماری‌های خاص
  • ژنتیک
  • مشکلات هورمونی
  • عوارض دارویی
  • تغذیه نامناسب
  • استرس و اضطراب
  • بارداری و زایمان
  • برداشتن بیش از حد ابروها
  • استفاده بیش از حد محصولات از آرایشی
  • شیمی درمانی

تمامی موارد ذکر شده از عوامل موثر بر ریزش ابرو هستند که باید به آن‌ها توجه کرد؛ در صورت مشاهده این عوامل می‌توانید برای کاشت ابرو اقدام نمایید.

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

پیروی از دستورالعمل‌های مراقبت از ابرو پس از کاشت برای دستیابی به نتایج موفقیت‌آمیز و به حداقل رساندن ریسک عوارض، بسیار مهم است. شما توصیه‌های دقیق‌ را از پزشک متخصص خود دریافت خواهید کرد، اما چند نکته مهم در مراقبت‌های پس از کاشت وجود دارد که در این قسمت به آن‌ها می‌پردازیم:

  • با ملایمت، ناحیه کاشت را با استفاده از یک پاک‌کننده ملایم، فاقد الکل و عطر، طبق توصیه جراح خود تمیز کنید.
  • از دست زدن یا خاراندن ابروهای کاشته شده خودداری کنید؛ زیرا این کار می‌تواند گرافت‌ها را از جای خود خارج کند و به گسترش زخم منجر شود.
  • هر گونه داروی تجویز شده مانند آنتی بیوتیک‌ها یا داروهای ضد التهابی را طبق دستور جراح خود مصرف کنید. این داروها به جلوگیری از عفونت و کاهش تورم کمک می‌کنند.
  • ابروهای تازه کاشته شده خود را، از نور مستقیم خورشید و اشعه ماوراء بنفش محافظت کنید. به این منظور، می‌توانید از یک کلاه لبه ‌پهن یا کرم ضد آفتاب مورد تأیید جراح خود استفاده کنید.
  • حداقل تا یک هفته پس از عمل از ورزش شدید، سونا، حمام آب گرم و فعالیت‌هایی که باعث تعریق بیش از حد می‌شوند، خودداری کنید.
  • برای کاهش تورم در چند روز اول بعد از عمل، از خوابیدن روی شکم یا قرار دادن صورت روی بالش خودداری کنید.
  • طبق توصیه جراح، از محصولات تجویز شده مراقبت از پوست و تقویت رشد مو در ناحیه ابرو کمک بگیرید.
  • تا زمانی که جراح شما اجازه ندهد، از شنا کردن یا فرو بردن صورت خود در آب خودداری کنید.
  • در روزهای اولیه از تماس مستقیم شامپو یا آب روی ابروهای تازه کاشته شده خودداری کنید. دستورالعمل‌های جراح خود را برای شستن موها دنبال کنید.
  • از استعمال دخانیات و مصرف الکل به ویژه در مراحل اولیه بهبودی اجتناب کنید.
  • به طور منظم در نوبت‌های ویزیت برنامه‌ریزی شده با جراح خود شرکت کنید. آن‌ها پیشرفت و روند بهبودی را ارزیابی می‌کنند تا معلوم شود چه زمانی از سرگیری فعالیت‌های عادی بی‌خطر است.
  • برای مشاهده نتایج نهایی صبور باشید. ممکن است چندین ماه طول بکشد تا موهای کاشته شده به طور کامل بالغ شوند.